14 – 16 Mayıs tarihleri arasında Kuzey Amerika’ da Ford Motor Company ve Magna Cosma Firmalarında yapılan Ford V363 Projesi ile ilgili yan sanayi ve tedarikçi bilgilendirme toplantılarına katıldık.

Ford tarafından yürütülen “ONE FORD” Projesi kapsamında, V362, V363, H566 ve B460 Projelerinde Ford’ un önemli küresel yan sanayi firmalarından biri olan Yıldız Kalıp, V363 Projesi ile ilgili olarak incelemelerde bulunmak ve tedarikçi bilgilendirme toplantılarına katılmak amacıyla Kansas City’ de bulunan Ford Fabrikası ve Magna Cosma’ yı ziyaret etti.


3 günlük ziyaret süresince ilk olarak 14.05.2013 günü Ford Kansas City’ de yapılan “Tedarikçi Bilgilendirme Toplantısı” na iştirak edildi. Toplantıda V363 Projesi ile ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar, güncel proje takvimi, V363 modelleri, hedefler, tedarikçilerden beklentiler vb. konular ile ilgili çeşitli sunumlar yapıldı ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.


16.05.2013 günü ise Ford’ un Kuzey Amerika’ daki en önemli Yan Sanayi Firmalarından biri olan ve V363 Projesi’ nde Ford Tedarikçilerinin Tier-2 olarak çalıştığı Magna Cosma Firması’ nın “Tier-2 Tedarikçi Değerlendirme” toplantısında bulunuldu. Fabrika turu sonrası yapılan sunumda proje zaman planları, kalite beklentileri ve lojistik konuları üzerinde bilgilendirmeler yapıldı

© 2013 Yıldız Kalıp A.Ş. Tüm hakları saklıdır. | Hosting - Global Medya
SMARTIS INTERACTIVE